Giriş Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
1500TL Üzeri Siparişlerde
Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına
3 Taksit Seçeneği
Süper Hızlı Gönderi
Aynı Gün Kargo
Seçili Ürünlerde
%5 Havale İndirimi
14 Gün İçinde
Kolay İade ve Değişim
Redline Ts 2500 HD Plus Mini HD Uydu Alıcısı

Redline Ts 2500 HD Plus Mini HD Uydu Alıcısı

0 - Yorum Yap
%29
2.007,46 TL
2.843,90 TL
Marka
Stok Kodu
TS-2500
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay
Hızlı Gönderi
Kargo Bedava
uyarı

 

 
2 Yıllık Youcam Server Hediye
( Binlerce şifreli kanalı ücretsiz olarak izleme imkanı. Piyasada  6 aylık server 80 TL'den satılırken Redline TS 2500 mini cihazlarda  2 yıllık ücretsiz olarak hediye edilmektedir.)

Ücretsiz 3 AY  Ip Kanal Hediyesi
Yüzlerce ücretsiz ip kanalı free olarak hediye verilmektedir.

Wi-fi Anten Hediyeli 
Piyasa değeri 45 TL olan , uzun menzilli wi-fi anten cihazla billikte hediye olarak verilmektedir.Bu wi-fi anten sayesinde modemden uydu alıcısına internet kablosu çekmeden , internet özelliklerini kullanabilirsiniz. Cihazda ayrıca Ethernet kablo girişi de bulunmaktadır.

Akıllı Kumanda Hediyeli
Kumanda Kargaşasına Son !!! Redline akıllı kumanda ile , Televizyonunuzun kumandasını kopyalayabilirsiniz. Bu sayede  tek kumanda ile , hem uydu alıcınızı, hemde televizyonunuzu kumanda edebilirsiniz.

Dijital Ekranlı (Numaratörlü) Göz
Redline dijital göz ile , kanal numaralarını görüntüleyebilirsiniz.Cihazın içerisinde dijital gözün haricinde optik göz de hediye olarak verilmektedir.Dijital göz veya optik gözü kullanmak , tamamen kullanıcıların tercihine bırakılır.

Online Movies (Seç İzle Özelliği)
Film izleme özelliği ile , binlerce film seçeneği arasından istediğiniz filmi seçip , sevdiklerinizle birlikte film izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Filmleri ileri veya geri alabilir , istediğiniz zaman durdurabilirsiniz. Sinema heyecanını evinize getiren bu özellik , redline 2500 ile hediye olarak verilmektedir.  

CA Kart Girişli
Kart girişi sayesinde, belgesel ,sinema, adult  vs..  kartları herhangi bir modul olmadan kendi içerisindeki dahili çakılı modulle çalıştırabilirsiniz.
Not: Eşleştirilmiş kartları kesinlikle okutmayınız, kartınızın bloke olmasına neden olabilir.
 

Redline ts-2500 HD ile artık, tabletiniz veya akıllı telefonunuz ikinci bir ekran olarak kullanılabiliyor.Dlna Özelliğini kullanarak, telefon ,tablet vs.. istediğiniz görüntüyü televizyon ekranınıza aktarabilirsiniz

Eksiksiz Kutu İçeriği
Redline TS 2500 HD geliştirilmiş akıllı kumanda, Altın uçlu hdmi kablo, Dijital led göz, Optik göz, Wi-fi anten, Pil, Adaptör ve kullanım klavuzundan oluşan eksiksiz bir kutu içeriğine sahiptir.

Kutu İçeriği
- Redline Ts-2500 HD Mini Uydu Alıcısı
- Altın uçlu hdmi kablo
- Dijital led ekranlı kumanda gözü
- Optik kumanda gözü
- USB Wi-fi anten
- 1 Çift kumanda pili
- 12 V Besleme Adaptörü
- Türkçe Kullanım Klavuzu

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
  • İadeler mutlak surette orijinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır.
  • Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş (örnek: orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo koli bandı ile bantlanmış ürünler kabul edilmez) tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İade etmek veya Değiştirmek istediğiniz ürün/ürünler ayıplı (Arızalı) ise kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır. Bu durumda anlaşmalı kargolar ile gönderim yapmanız gerekir.

Ürün Değişimi için;

Ürünü Faturası ile birlikte, Anlaşmalı ARAS Kargo firmamızı kullanarak ve göndereceğiniz Kargo firmasının anlaşma numarasını Paket üzerine yazarak aşağıdaki adresimize alıcı ödemeli olarak göndermenizi rica ederiz.

Antenci Elektronik San.Tic.Ltd.Şti.

Adres : Akıncılar Mh. Pancar Arkası Sk. No:10/B2 KARESİ / BALIKESİR

Aras Kargo Anlaşma No : 152 294 193 1342

Redline Ts 2500 HD Plus Mini HD Uydu Alıcısı Redline Ts 2500 HD Plus Mini HD Uydu Alıcısı Stoktan Süper Hızlı Gönderi Aynı Gün Kargoya Teslim Kargo Ücretsiz TS-2500
Redline Ts 2500 HD Plus Mini HD Uydu Alıcısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.