Giriş Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
1500TL Üzeri Siparişlerde
Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına
3 Taksit Seçeneği
Süper Hızlı Gönderi
Aynı Gün Kargo
Seçili Ürünlerde
%5 Havale İndirimi
14 Gün İçinde
Kolay İade ve Değişim
HDMI Wireless Sender Görüntü Aktarıcı - Prolink WS-AV511SR

HDMI Wireless Sender Görüntü Aktarıcı - Prolink WS-AV511SR

0 - Yorum Yap
14.554,07 TL
Havale
13.826,36 TL (%5,00 havale indirimi)
Marka
Stok Kodu
WS-AV511SR
Garanti Süresi
24 Ay
Stok için tel açınız
uyarı
 

Prolink WS-AV511SR
HDMI Wireless Sender
Kablosuz HDMI Görüntü ve Ses Aktarıcı
20 Metreye kadar sorunsuz HDMI iletimi


Kablosuz HD AV Alıcı & Verici Kit’i HD ortam kaynağından gelen sinyallerinizi kablosuz olarak TV gibi cihazlarınıza iletmenizi sağlar.
Kaynak oynatıcı cihazınız, DVD player gibi, evinizin oturma odasında iken ve sizde LCD TV nizle yatak odasında iken DVD filminizi izleyebilirsiniz. Dahası, DVD player cihazınızın uzaktan kumandasını da yatak odanızdan kullanabilirsiniz.
4 farklı kaynak cihaz, verici cihaza dahili 4¬port HDMI switch ile bağlanabilir. Seçtiğiniz bir kaynak cihazı kablosuz olarak alıcı cihazınıza bağlı olan Televizyonunuza gönderebilirsiniz. Diğer bir görüntü kaynağını da seçerek switch üzerindeki portlardan birine HDMI kablo ile bağlı olan TV ye aktarabilirsiniz (Paket ile beraber 1 adet HDMI kablosu verilmektedir).
HDMI 1.3 video formatını ve HDCP 1.2 video şifrelemeli formatı destekler.
1080p (30fps/60fps) çözünürlüğünü tüm 3D formatları dahil destekler.


KablosuzHD AV Alıcı & Verici Kit çok daha iyi kalitede sıkıştırılmamış HD video/audio sinyallerini açık alanda 20 metre ve kapalı alanda (duvarlar arasında) 10 metre mesafeye kadar kalitesini zayıflatmadan iletir. Bu ürün kablosuz bağlantı kurarken, HD Disc Player, PC,oyun konsolu, LCD, Plazma veya LED TV, Projektor gibi HD kaynağından, WHDI Technology ismi verilen bir yöntemi kullanır. Bu yöntem ile aynı kablolu bağlantı yapılıyormuş gibi kalite elde edilir ve gecikme olmaz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
  • İadeler mutlak surette orijinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır.
  • Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş (örnek: orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo koli bandı ile bantlanmış ürünler kabul edilmez) tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İade etmek veya Değiştirmek istediğiniz ürün/ürünler ayıplı (Arızalı) ise kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır. Bu durumda anlaşmalı kargolar ile gönderim yapmanız gerekir.

Ürün Değişimi için;

Ürünü Faturası ile birlikte, Anlaşmalı ARAS Kargo firmamızı kullanarak ve göndereceğiniz Kargo firmasının anlaşma numarasını Paket üzerine yazarak aşağıdaki adresimize alıcı ödemeli olarak göndermenizi rica ederiz.

Antenci Elektronik San.Tic.Ltd.Şti.

Adres : Akıncılar Mh. Pancar Arkası Sk. No:10/B2 KARESİ / BALIKESİR

Aras Kargo Anlaşma No : 152 294 193 1342

HDMI Wireless Sender Görüntü Aktarıcı - Prolink WS-AV511SR HDMI Wireless Sender Görüntü Aktarıcı - Prolink WS-AV511SR Stoktan Süper Hızlı Gönderi Aynı Gün Kargoya Teslim WS-AV511SR
HDMI Wireless Sender Görüntü Aktarıcı - Prolink WS-AV511SR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.